2 Comments

 1. Søren said:

  Mig, 45 år, 83 kg, brækket hofte for et år siden, fået taget skruer fra hoftebrud ud i forgårs så pt på krykker. Tilmeldt powerrade halvmarathon til september. Har løbet to halvmarathon før, på 2.18 eller sådan noget powerrade for halvandet år siden og vm halmarathon på 2.27 eller sådan noget, 5 måneder efter bruddet. Ok, hvor mange minutter vil du give mig i forspring til september?

  februar 12, 2015
  Reply
  • Stamm said:

   Butikken er åben – så jeg må jo hellere komme med et bud 🙂 Er det for motivationen skyld? 2:18 er omkring 6:30/km og nu ved jeg ikke hvor høj du er, men 45 år og 83kg lyder som en mand i sin bedste løbealder og ikke for tung 😉 Hvad Regner du selv med at løbe den på? Og har du løbet andre ting? Har du løbet 5km på 18:00 men bare aldrig haft lyst til længere løb 🙂 For det er sjovest hvis det bliver tæt og vi begge kan blive motiveret af det. Såfremt der intet fordækt er i ovenstående informationer, så vil jeg tilbyde. Du kommer stille og roligt i form igen, efter du har smidt krykkerne, og ender med at tabe dig lidt (ca. 2 sek at hente her per km per kg) og så løber du den halvmaraton i forrygende 1:59:50. Jeg kommer i god form til sommer, men tager så på festival i august (ik flere undskyldninger) er stadigt i ok form i september, og går efter at løbe løbet i 1:39:59 (som vil være en personlig rekord for mig).
   Du kan få 17 min forspring. Så skal vi begge forbedre vores bedste tider, og selvom vi har ganske god tid til at komme i form, så har vi så absolut noget at der skal laves… Er det æren der skal være på højkant eller hvad tænker du?

   februar 12, 2015
   Reply

Smid en kommentar! Bare et eller andet ;)