3 Comments

 1. Birgit Kjærgaarz said:

  Hej Stefan! Jeg har en datter på sytten år som skal læbe marathon samme sted som dig , hvilke sko skal hun vælge at købe ? Jeg kan godt se at du anmelder adidas,
  . Men hvad med nike ? hilsen Birgit Kjærgaard

  april 26, 2015
  Reply
  • Stamm said:

   Hej Birgit. Når det kommer til sko er der lige så mange meninger som der er løbere 🙂 eller det er i hvert fald tæt på.
   Men Jeg vil gerne beskrive hvordan jeg vælger sko og komme med et bud på en sko. Hvis hun skal løbe maraton om 28 dage i københavn, er det nok en god ide at få skoene købt meget snart, så din datter kan nå, at løbe nogle km i dem inden det store løb 🙂

   Når jeg selv køber sko: Så tager jeg udgangspunkt i hvad jeg vil bruge skoene til, og hvis det ikke er for at erstatte et par sko jeg har, så begynder jeg med at undersøge hvilke sko der får gode anmeldelser på nettet. Anmeldelserne beskriver tit om skoene passer til den ene eller anden løbestil, om skoene har specielle egenskaber (de første sko jeg købte inden denne blog, var til meget tunge løbere, hvilket jo var afgørende for mig). Når jeg så har fundet nogle sko jeg er vild, så står valget mellem at finde en butik der har dem eller købe dem på nettet. Jeg har fået super service i flere butikker i Aarhus, men ofte vinder nettet på prisen 🙂

   Bud på sko: Alle sko-mærkerne har sko til forskellige formål og Adidas og Nike har jo super dybe sortimenter inden for næste alt til sport m.m.. Mit bud er baseret på forskellige anmeldelser jeg har læst og jeg smider også et link ind til en anmeldelse til sidst.

   1. Nike Air Zoom Pegasus 31: Får gode anmeldelser og bliver (måske) brugt af en af verdens bedste marathonløbere. Det lyder meget som din datter vil blive glad for 🙂 Og Nike tilbyder vildt mange forskellige farver osv. (

   )

   2. Under Armour Gemini: Gode anmeldelser og jeg har selv være vild med et par UA SpeedForm jeg stadig bruger. Jeg skulle meget gerne modtage et par med posten i starten af ugen, og så skal jeg nok skrive om dem når jeg har testet dem.

   Håber ovenstående var en lille hjælp og håber hun får et godt løb.

   PS. Det er altid en god ide at prøve skoene i en butik, hvor man lige kan prøve dem på et løbebånd, men når det er til langdistanceløb, så må man også acceptere at man ikke altid kan vide om det er den perfekte match til ens fødder før man har løbet en masse km i skoene 🙂

   april 26, 2015
   Reply
   • Stamm said:

    OG glem ikke at tjekke Adidas UltraBoost ud (dem fra mit indlæg) de er de fedeste sko udseendemæssigt og skulle desuden være gode sko at løbe i. Prisen er desværre derefter 😉

    april 26, 2015
    Reply

Smid en kommentar! Bare et eller andet ;)