2 Comments

 1. M said:

  Den bedste is er en farlig titel at kaste i grams. Tjek lige ispirasione på hjørnet af chr wærums gade og aalborg gade (det er lige i nærheden af den rute der). Ejet og drevet af ægte italienertyper, men man må så undvære guf. Den is fungerer fremragende ift at fremme restitutionen ovenpå lange cykelture er min klare og stortset videnskabelige overbevisning 🙂

  maj 11, 2015
  Reply
  • admin said:

   Den vil jeg besøge hurtigst muligt. Desværre går der nok lidt mere 3 uger inden, da jeg mangler at tabe mig ca. 3,8kg inden d. 25 maj (væddemål) og den vægt skal jeg holde en måned 🙂 Min provokation, bedste is, virker efter hensigten 😉

   Jageten på den bedste is (og burger) tror jeg kun vil blive intensiveret, nu hvor en diætist snart får lov at rette lidt på mine kostvaner… har på fornemmelsen at der bliver længere mellem mine ‘cheat meals’.

   Tak for din vindenskabelige tilgang endnu en gang 😉

   maj 11, 2015
   Reply

Smid en kommentar! Bare et eller andet ;)