3 Comments

 1. Stine Nielsen said:

  Glæder mig til at høre, hvad maden består af 🙂

  maj 19, 2015
  Reply
  • Stefan Stamm said:

   HEj Stine
   Jeg har lavet et indlæg der beskriver maden jeg indtager disse dage. Jeg om ca. tre uger får jeg lagt et kostprogram hos en diætist. Kostprogrammet laves ud fra nogle mål, om at blive stærkere uden at tabe mig. Altså jeg vil ikke være større, bare stærkere 🙂
   Det bliver et forløb jeg glæder mig til at fortælle mere om. For jeg har en ide om at det sagens kan betale sig at få hjælp af en professionel til at komme igang med livsstilsændringer, hvilket det nok skal kategoriseres som 🙂

   maj 20, 2015
   Reply
   • Stine Nielsen said:

    Tak for svar. Glæder mig til at høre mere om det.

    maj 20, 2015
    Reply

Smid en kommentar! Bare et eller andet ;)