2 Comments

 1. Just said:

  Hej Stamm

  Kunne være fedt hvis du kunne vise grafisk kroppen før og nu! Jeg syntes 14cm omkring livet er det mest imponerende!

  Et råd fra egen erfaring er at jeg med held har brugt meal replacement shakes (200 kcal) som frokost tilsat en frugt eller to. Det holder mig mæt i løbet af dagen og tillader mig så at tage lidt flere kalorier til aftensmaden. Det virker! Og så er “offeret” ikke så stort når man kan spise nogenlunde normalt mad til aften.

  juli 10, 2014
  Reply
  • Stamm said:

   Hej Just

   Først og fremmest tak for din kommentar – Jeg det er noget spændende noget det her 🙂 Bloggen har næsten ’selv’ fundet ud til folk i dag.

   Jeg har allerede et perfekt før/efter billede i tankerne… (jeg har et gammelt billede hvor jeg støvsuger i bar overkrop og en abemaske… jeg skal straks gå i arkiverne for at finde det, og så få taget et opdateret billede)

   Dit råd er modtaget og det lyder godt. Jeg prøvede lige at faste 40 timer i denne uge i forbindelse med et medicinsk forsøg jeg deltager i, der var offeret KÆMPE stort! Hvordan skal man kunne se VMfodbold og kun drikke POSTEVAND?

   juli 10, 2014
   Reply

Smid en kommentar! Bare et eller andet ;)