5 Comments

 1. Stefan Stamm said:

  Tak for din kommentar (den kan få mig til at genoptage bloggen)

  Jeg har et svagt minde om, at jeg ikke var helt ved mine fulde fem, der i minutterne efter jeg krydsede målstregen 🙂 Det var følelsesmæssigt stort at klare turen i den ønskede tid. Overload på følelsesfronten, og jydegenet, gjorde at jeg bare hældte alt der var gratis ned 🙂

  Men jeg lærte af det 🙂 Yoghurt og øl (+SMADRET krop) er ikke en god ide! Og jeg gentog ikke den del i Barcelona i år…

  august 12, 2016
  Reply
 2. Morten said:

  Yoghurt og alkoholfri øl… Lyder ikke særligt tiltalende lige efter en marathon 😀

  Sjovt at læse din beskrivelse – og flot tid. Hatten af for det.

  august 12, 2016
  Reply
 3. michael søhof said:

  Vildt flot champ, jeg kan helt klart genkende mange af de faser de var igennem, som at gennemleve det hele igen. Super godt beskrevet. jeg har et par spørgsmål:
  Hvad tog du undervejs ? havde du gels med eller tankede du kun ved depoterne?
  Jeg starter pulstræning nu her, men har svært ved at omsætte løbeprogrammerne til pulstræningen, hvordan gjorde du?
  Skal du løbe flere af de lange?
  og endelig til slut, du kan da godt være bekendt at kalde “min kammerat” ved navn, nu da han er med på billedet 😀
  Stort tillykke med medaljen

  maj 30, 2015
  Reply
  • Stefan Stamm said:

   Tak for din kommentar M- Det er så fedt når jeg logger ind og finder en kommentar 🙂
   – Undervejs tog jeg 9 gels, 3-4 stykker frugt,3 krus med energidrik og en masse vand (mit energiindtag, skal forbedres NÅR jeg forsøger igen)
   – Omkring træningspram så havde jeg fundet et program som er lavet udfra puls. Hvis du gerne vil have hjælp til træningprogram vil jeg foreslå dig at oprettet en trånd på løbesiden.dk, der sidder flere kompetente og svarer. Og du er også velkommen til at sende programmet til mig, bare så jeg kan se det 😉 så kan jeg give mit bud 🙂 (SS(at)ikflereundskyldninger.dk)
   – om jeg skal løbe flere lange – Jeg sidder og kigger på de næste indlæg på bloggen, og der kommer et om målsætning (opfulgt af mine mål) og jeg har en plan om at løbe rigtig langt om 3 år 😉
   – Min kammerat hedder Ørnen fra Hørning 😉 (hans borgelige navn er Ander Peder Hansen) Grunden til at jeg som udgangspunkt ikke nævner venner og families navner, er at det stadigt er lidt underligt privat/grænseoverskridende at skrive denne blog. Flere af kammeraterne har sendt et skævt smil i forbindelse med at bloggen er blevet nævnt i samtaler 🙂 Det er svært lige at forklare kort, men det er grunden til at jeg ikke nævner folk ved navn… omvendt er tonen/indstillingen ved at ændre sig, nu hvor der er synlige resultater af og ved bloggen 🙂
   – Medaljen hænger på opslagstavlen lige ved min side nu 🙂 og tak fordi du lige mindede mig på den.

   maj 31, 2015
   Reply

Smid en kommentar! Bare et eller andet ;)