Update uge 44 – Planer

Screen Shot 2015-10-27 at 10.14.38Min vægt er pt ca. 102,5 kg og fedtprocenten ligger stadig og svinger omkring 19-20. Jeg smider først noget grafik op når, der er lidt mere udvikling 🙂

Jeg fik løbet 31 km i løbet af ugen, hvilket jeg er ganske godt tilfreds med, specielt når der var to løb. Løb fra Kræften var en stille og rolig tur for mit vedkommende, da jeg gennem RUNAAR, havde fået æren af at være pacesætter for 45-50 løbere, der gerne ville løbe 6:00 min/km. Himmelbjergløbet var alderledes hårdt.

Himmelbjergløbet sidder stadig i benene, og jeg har i dag svømmet 400 m, som lidt restitutionstræning. Skiftevis sauna og den kolde bruser er også blevet prøvet af, som noget effektiv restitutionstortur… Jeg er lidt en tøs til den kolde bruser 🙂

Mentalt er jeg klar til nye udfordringer! Det kan blive svært at holde og begrænse mit fokus til få men effektive ting, men det skal der lige laves en plan for. Jeg VIL finde motivationen til at presse mig selv mere! Og jeg vil også træne op til marathon igen i marts måned.

Min plan denne uge:

Mandag: Hviledag

Tirsdag: Hviledage

Onsdag: Løb med RUNAAR

Torsdag:  ?

Fredag: Personlig træning med Maria Dior

Lørdag: Styrke træning med Linnet

Søndag: Løbetur

Ik flere undskyldninger! 

Be First to Comment

Smid en kommentar! Bare et eller andet ;)