Update uge 45 – Løbeblog

Screen Shot 2015-11-03 at 11.27.34Sidste uge blev det til 27,7 km og med et mål på 35 km var det lige i underkanten. Jeg døjer lidt med noget smerte i lænden, som opstod efter noget ’selv-massage’.. tror jeg 😉

Jeg er ved at finde en god rytme, med at få krydstrænet mere. Yoga om tirsdagen og styrketræning om fredagen. Jeg vil utroligt gerne til at cykle lidt mere igen, og vil derfor se om jeg kan komme afsted nogle gange hen over efteråret.

Planen for denne uge er at få løbet lidt længere, tæt på 35 km, og så ellers bare at få planlagt de første uger af mit marathonprogram, som jeg starter op på i næste uge…

Jeg glæder mig og er spændt på om hvor meget min krop kan holde til 🙂 Jeg deler programmet snart på bloggen, men kan afsløre nu, at det kommer til at minde om det jeg brugte inden Copenhagen Marathon. I et håb om at kunne bruge min erfaringer fra sidste omgang.

Håber du også får trænet? Og at du ellers snart dropper undskyldningerne og gør noget aktivt for at komme igang 🙂

Ik flere undskyldninger

 

Be First to Comment

Smid en kommentar! Bare et eller andet ;)