2016 Nu er jeg træt af at være tyk!

loebskovNu skal vi sgu gøre alvor af det! 2016 bliver året hvor nytårsforsættet bliver holdt… og kiloene skal af 🙂

Jeg melder lige ud at jeg påtænker at tabe mig mindst 10 kg i løbet af de næste 10 uger.

Vægten siger 106kg. Det betyder jeg har taget ca. 6 kg på i december, hvilket ikke helt var meningen.

Så det er absolut muligt, men det bliver hårdt om nogle dage, når min krop craver sukker og fed mad, som jeg har vænnet den til i december 🙂 Og on off de sidste 30 år 🙂

Marathon 2016: Jeg er egentlig tilmeldt Barcelona midt i marts 2016, og burde være en måned inde i træningen… Den første uge af træningen gik næsten fint, men så har jeg valgt at holde næsten helt fri fra at løbe i december, hvilket betyder at marathon i marts hænger i en tynd tråd.

Tynd tråd og tyk mand – Noget skal ændre sig (hurtigt), hvis jeg skal blive klar 🙂 og hvis det skal lykkes mig at tabe mig 10 kg på 10 uger. Men nu ser det næsten umuligt ud og det motiverer mig, så jeg giver sgu ikke op endnu 😉

De næste dage vil jeg poste nogle gode råd til at få lavet nogle gode væddemål, en status for 2015 og min plan for første halvdel af 2016.

En ting er sikkert! Ik flere undskyldninger – så det bliver sgu vildt! Skulle du ikke også droppe et par undskyldninger?

PS. Jeg har lavet lidt væddemål omkring mit vægttab… og som jeg desværre må berette en af dagene, så har jeg ikke den bedste win-rate på mine vægttabsvæddemål i 2015…

Be First to Comment

Smid en kommentar! Bare et eller andet ;)