Status – Vægt – Løb – Motivation

Undskyldninger, snickers og chips vejer stadigt tungere end sund kost og vægttab! Hvad sker der 😉

Screen Shot 2016-02-09 at 13.11.50Screen Shot 2016-02-09 at 13.12.05Halvvejs i de 10 uger jeg har til at tabe mig 10 kg, ser det ikke for godt ud!

Inden jeg tog på skiferie i uge 4, så det ganske fornuftigt ud. Vægten var på daværende tidspunkt nede på 100 kg, nu i dag er den på 103,5 kg. Jeg troede ellers jeg havde væddet et tilstrækkeligt stort beløb denne gang 🙂 Heldigvis blev jeg på skituren mættet af snickers for en periode, hvilket kommer til at spille ind i kampen om at tabe mig 7,5kg over de næste 5 uger!

Løb: Jeg syntes det er svært at komme med en status! Jeg løber en del, men får ikke fulgt det program, der skulle få mig gennem Barcelona Marathon d. 13 marts. Er jeg klar? Ja og nej! Jeg bliver nok klar til at gennemføre de 42K, men om jeg kan nå mit mål om at løbe hurtigere end Copenhagen Marathon 2015 er yderst tvivlsomt… Jeg tør i hvert fald ikke vædde om det 😉

Screen Shot 2016-02-09 at 13.29.20I 2016 har jeg løbet 200km pt og de lange ture går fint! Fint, fint…. Ja, fint betyder at jeg løber ture omkring 20-25km, i pace 6:00 – 7:00. Pace’en har jeg super svært ved at skulle sammenligne med min træning op til mit første marathon, da meget af mit løb lige pt foregår på mere varierende underlag, og i meget dårligere vejr. For ikke at miste modet her en måned inden næste store løb, fantaserer jeg om, at min træning lige nu ER på højde med sidste år, og at jeg stadig kan nå at peake på et højere niveau end sidst 🙂

Målet i Barcelona er 3:38:00 eller bedre! 

Jeg kæmper med motivationen. Min lyst svinger mere end den plejer, og jeg har svært ved at sætte mig op til næste marathon. Mine mål skal nok helst indeholde noget nyt, og gerne mere ekstremt. Men der er sikkert også en masse læring i netop ikke hver gang at gøre ting mere ekstremt… det har i hvert fald være en udfordring, jeg har haft for øje, denne gang. Barcelona Marathon, og målet, er dog også en tand højere end i København. Distancen er selvfølgelig den samme, men i Barcelona er der i følge de info jeg har fundet 738 højdemeter, hvor jeg kun målte 103km i København 🙂 Screen Shot 2016-02-09 at 13.37.30Det bliver spændende! Og jeg har lært, at det er vigtigt at sætte mig mål, som betyder noget for mig! Det er mindre motiverende at løbe marathon nummer to end nummer et! Og jeg har derfor også sat et vildere mål! I 2018 vil jeg løbe 127 km i streg, det er sgu ikke så mainstream som det her marathon-halløj, og det kommer til at kræve, at jeg dropper flere undskyldninger NU 😉

En anden ting er sikkert – det at min kæreste og jeg har købt billetter osv til Barcelona, betyder, at min motivation har været større end hvis jeg ikke var tilmeldt og havde billetter. Så jeg må snart til at finde billetter til et laaangt løb i 2018 🙂

Håber dine undskyldniger er lettere at droppe, og at du sætter dig nogle spændende mål, som bliver super fede at nå!

Ik flere undskyldninger!

 

Be First to Comment

Smid en kommentar! Bare et eller andet ;)