Løbeblog – Ferie – Skade

Jeg holder ferie 🙂 både fordi det næsten er for varmt for mig at løbe og fordi jeg har fået mig en ny skade. 

Ja, det lyder som flere undskyldninger, men det er det ikke!

Skaden er et betændt venstre skinneben. Jeg tænker det kan have en sammenhæng med min skade i venstre side af hoften og måske også med min gamle gamle undskyldning/skade – min brækkede ankel.

Det er deprimerende at læse om skinnebensbetændelse, da der ofte står at hovedårsagen til problemet nok findes i mit løb. Både løbeteknik og løbemængden.

Skadekæmpelse: Jeg har mere eller mindre fulgt ALLE gode råd jeg kunne finde på nettet 🙂
Jeg har holdt 5 dages pause, jeg har været bedre til at huske fiskeolie, jeg har taget ibuprofen, jeg har lavet udstrækning og brugt min nye foamroller. Og efter at have besøgt posemandens hjemmeside (kan kraftigt anbefales) så har jeg også forsøgt at få endnu mere fokus på ikke at ødelægge mere når jeg løber 🙂

Desværre har min nye skade, som så mange gange før, resulteret i en kortvarigt ædeflip/trøstespisning. Kombinationen af skaden, 30 grader og en hjemisbil der dukkede op ud af det blå, har betydet at jeg har indtaget ALT for mange kalorier!!! Det er pinligt at nævne hvor mange! (Men jeg tilmelder mig et planfaderskab, så snart jeg er hjemme fra ferie, bare for at genoprette samvittigheden en smule)

Mit ferieparadis savner internetforbindelse (mobil- og til tider tvforbindelse) Jeg skal derfor i bilen for at finde internet og min blogindlæg vil forsat være færre de næste 10 dage 🙂

Hyg jer og hold ikke tilbage med isene! (Hvis vi alle spiser lidt for mange, virker det ikke helt så slemt… Eller noget)

 

Be First to Comment

Smid en kommentar! Bare et eller andet ;)