2 Comments

 1. Stamm said:

  ELKSER udtrykket “Though tithes”

  Jeg har spurgt lidt rundt om king og fik super vejledning til at komme af med en skade af Charlotte R. Graversen (fys) sidst og overvejer at kontakte hende igen (men ved hun er på Smukfest). Je ghar en tid hos lægen i starten af næste uge, hvor jeg vil presse på for at vi tager drastige metoder i brug! JEG VIL VINDE bare lidt af mine bets 😉

  Men jeg må hellere åbne for flere bets SNART!

  Men TAK for opbakningen Hr. H

  august 6, 2014
  Reply
 2. Kristian said:

  Tough titties Stamm!

  Meget andet er der sgu desværre ikke, at sige… Det er en forfærdelig følelse gerne at ville løbe, men ikke kunne grundet en skade. Jeg håber at lille-prutten kan holde humøret højt i hjemmet til gengæld 🙂

  Du har vel rådført dig hos alle sports-fys’er,, løbe coahces og andre diverse alternative behandlere ifm. de ben?

  Hvornår er det du har deadline på dine bets? Tid er desværre en altafgørende faktor i skadebehandling 🙁

  Men keep it up – om ikke andet må du hente det tabte hjem på bets senere 😉

  august 6, 2014
  Reply

Smid en kommentar! Bare et eller andet ;)