2 Comments

 1. Stephan said:

  Keep up the good work! Hvad er det for et sted du har dine vægt / fedt procent data osv? er det Withings eller kører det også via Garmin Connect? hvilken vægt bruger du? 🙂

  oktober 14, 2014
  Reply
  • Stamm said:

   Hej Stephan.. TY! (Og tak for din kommentar)

   Ja det er Withings, jeg bruger til den ugentlige update. Mest på gund af grafikken.
   Mine vægtdata synkroniseres automatisk Garmin Connect (GC). Jeg har forsøgt at sætte det op så Runkeeper, GC, MyFitnessPal og et par apps mere selv synkronisere. Jeg har dog et lille problem med nye aktiviteter, først kommer på GC og så MyFitnessPal -> Runkeeper -> GC og så starter det forfra 🙁 Men nogle data kommer ikke med… Det sker med to timers mellemrum indtil jeg sletter en af de ‘falske’ aktiviteter 🙂 Så det burde jeg nok snart finde en løsning på 🙂

   oktober 14, 2014
   Reply

Smid en kommentar! Bare et eller andet ;)