2 Comments

 1. M said:

  Første gang jeg ser din blog og det er jo genialt! Fantastisk. Har lige brugt halvanden time som skulle have været brugt på noget andet, men går i seng og er glad i låget og har lyst til at løbe i morgen tidlig, så så er det jo ikke helt skidt.

  Et spørgsmål:
  Hvad er det for en app/side du bruger til at holde styr på vægt og fedtprocent? Kan genkende nogle af dine løbestats fra Garmin, men synes det er nogle fiine grafer de andre der, og når man (læs: jeg) har en forkærlighed for gode grafer, er det jo rart at vide hvor man kan få serveret sådan nogle..

  Held og lykke med væddemålene!

  oktober 14, 2014
  Reply
  • Stamm said:

   Tak for kommentaren – DET gør mig glad i låget 🙂

   Svar på dit spørgsmål: Det er en Withings vægt (http://www.withings.com/eu/smart-body-analyzer.html) jeg bruger til at registrere min vægt og fedtprocent. Der findes en tilhørende app som kan give grafer mm., men jeg benytter deres hjemmeside til at ‘klippe’ fra (Netop fordi jeg syntes graferne her er pænest)

   Håber din morgenløbetur giver energi til at indhente tiden du brugte på bloggen – eller at det gå alligevel 😉

   oktober 15, 2014
   Reply

Smid en kommentar! Bare et eller andet ;)