Udstyr

Beskrivelser af det udstyr jeg har i arsenalet og benytter mest:

Jeg vil såvidt muligt lave et link til mere information om udstyret i min beskrivelse, og holde mig til mine personlige erfaringer med udstyret.

Strømper:

Screenshot 2015-05-07 14.10.392XU: Der er to mærker der fungere bedre end alle de andre (jeg har prøvet). De to mærker er 2XU og CEP. Efter min smag slår 2XU lige præcis CEP, som mange altid nævner som de bedste. Eneste grund til at CEP bliver nævnt i højere grad, er nok at folk ikke har prøvet 2XU. Hvad der gør 2XU bedre, efter min mening, er at de er en tand mere komfortable og kvaliteten virker højere. Jeg oplever at jeg restituere bedre, end hvis jeg ikke bruger kompressionsstrømper (men det er meget svært at afgøre, da løbeturene sjældent er helt ens) Prisen på 2XU og CEP er DKK ca. 450 per par.

Sko:

Screenshot 2015-05-07 22.56.54

Adidas Ultra Boost: Let og hurtig distancesko. Adidas siger, meget beskedent; “Verden bedste løbesko” Og måske har de ret. Jeg er glad for at løbe i mine, og bruger dem når jeg vil løbe længere
end 8-10 km, og når jeg ved underlaget ikke bliver for udfordrende. Overdelen på skoen er dejlig blød og tilpasser sig glimrende min fod. Boost-teknologien kræver lige lidt tilvænning, men det kan være det viser sig at fungere. Indlæg om min start i skoen. De er vildt flotte, og det er næsten nok til at købe dem! Prisen var DKK 1.400, da jeg købte dem.

 

20141204-2014-12-04 15.36.15-2Under Armour Speedform: Super let løbesko, som er vikeligt god at løbe i. UA er ikke kendt for at lave løbesko, men denne løbesko var deres første, som har fået en masse gode anmeldelser. Den sidder godt, når man vænner sig til, at overdelen ikke er som på mange andre sko. Jeg kan huske, at jeg tænkte, det bliver sikkert irriterende, at der ikke er mere støtte oven på foden ved snørebåndene. Det er dog ikke noget jeg bemærker, når jeg løber i dem nu. De eneste små kritikpunkter, jeg kan komme på er; skoene er en smule glatte, hvilket ikke var fedt i vinter, men skoene er heller ikke lavet til vintervejr eller trailløb. Under Armour Speedform er anderledes sko og ikke en du vil blive anbefalet i mange butikker med løbesko. Men da de sikkert ikke har prøvet skoen, kan det være forklaringen ,og jeg syntes klart skoen er en anbefaling værdig! (Jeg har en anden model af Under Armours sko som er en helt anden sag – tror ikke jeg får dem brugt til løb igen). Under Armour. Pris DKK 700 da jeg købte dem.

Elektronik:

20141121-2014-11-21 12.19.31
Garmin Fenix 2

Gamin Fenix 2 (3): ja der er lige kommet et Fenix 3 og det er sgu så lækkert, at jeg ikke gider beskrive det oldgamle (maj 2014) ur, for jeg vil hellere bruge tiden på, at finde ud af hvordan jeg får råd til det nye 🙂

Be First to Comment

Smid en kommentar! Bare et eller andet ;)